Billeder herfra

Stop med at sammenligne dig med andre

Det er så nemt at sammenligne sig med andre, og det er også noget jeg tager mig selv i at gøre. Men hvorfor tvivle på dine egenskaber på baggrund af andres? Det kommer der oftest ikke noget godt ud af. I stedet for at bruge så meget energi på at tænke over hvordan du bliver mere som hende, så fokuser i stedet på dine egne styrker og hvad du er mest stolt af ved dig selv.

Prøv noget nyt

Kender I det, hvor man ser en jakke, en farve læbestift, eller noget helt tredje som man synes er vildt fed, men ikke helt ved om man tør bære den? Hvad vil folk dog tænke og hvad nu hvis nogen kigger mærkeligt? Jeg har i hvertfald flere gange tænkt at noget var fedt, men så har bildt mig selv ind, at det ikke var noget som jeg kunne se godt ud i – prøv at glemme den indstilling og rock nu den jakke, hvis du synes at den er cool! Det er grænseoverskridende at bære noget man ikke er vant til, men med de komplimenter, som du højest sandsynligt får, giver det altså et kæmpe selvtillids boost og en virkelig god følelse efterfølgende! Så prøv at komme lidt ud af din comfort zone, også selvom det er med små ting. Du kommer bare ikke særligt langt med at opbygge en stærkere selvsikkerhed, hvis du altid holder dig til det samme og sikre valg.

Lær at tage imod og acceptere et kompliment

”Hvor ser du godt ud i dag” eller ”flot arbejde du lavede forleden”. Når du får et kompliment, hvorfor så prøve at bortforklare det eller tvivle på det? Sandheden er jo, at hvis en person giver sig tid til at give dig et kompliment er det fordi, at de mener det! Det er vigtigt at lære at acceptere et kompliment for at få en bedre selvtillid. Det er her du skal smile, takke pænt og virkelig tage det til dig.

Få styr på din attitude

Tænk positivt og ret ryggen. Det vil give dig en energisk og god udstråling, som folk vil bemærke med det samme. Du vil hurtigt se mere selvsikker ud over for andre, og vil hermed også blive mere selvsikker i dig selv. Så smil og hav en fantastisk tirsdag!


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments