{Den fineste solopgang på vej til Stockholm i foråret✨}

Jeg synes tit, at Europæiske hovedsteder bliver undervurderet som rejsemål, og jeg har derfor aftalt med Caroline, at vi skal besøge mindst en Europæisk hovedstad om året. Jeg elsker at rejse, og at rejse inden for Europa kan altså være relativt billigt. Det kræver dog lidt planlægning, for at få en billig men fantastisk ferie eller forlænget weekend.

Først og fremmest er det vigtigt at finde de rigtige flybilletter. Kigger du uden for sæson og i god tid, kan du nemt finde gode priser på flybilletter. Mht. sted at bo, kan det hurtigt betale sig at finde noget på RBNB, da man her kan bo i lokale hjem og ofte have ekstra faciliteter som køkken, så man eksempelvis ikke behøver at spise ude 3 gange om dagen. Derudover kan jeg rigtig godt lide at lave en god research på lækre steder hvor man kan spise og fine steder, som man skal se. Dette gør jeg hovedsageligt gennem Instagram, hvor jeg kigger efter bloggere, sider om byen og folks delinger.

Her er steder, som jeg gerne vil krydse af min liste - jeg har dog besøgt flere af stederne før, men har en stor lyst til at besøge dem igen. London bliver jeg blandt andre steder aldrig træt af!

... Paris, London, Stockholm, Amsterdam, Berlin, Reykjavik, Rom, Madrid, Prag og Budapest ✈

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments